zaterdag 5 november 2011

over koetjes en kalfjes :)!

Afgelopen vrijdag zijn we naar het nieuwe kantoor en de fabriek wezen kijken van de solarfabriek. Het begint nu echt op te schieten, het kantoor is zo goed als af, aan de fabriek wordt hard gewerkt. Als ik daar zo sta dan ben ik stiekem best wel een beetje trots op die ega van mij. Het heeft ze heel wat bloed, zweet, en tranen gekost, maar nu staat het er toch maar mooi. Het is gewoon een super mooi project, waar we hopelijk heel veel arme mensen mee kunnen helpen.

Gisteren ben ik eerst lekker koffie wezen drinken bij North End. Daarna zouden we nog lekker met de kids naar de Dutch club. Toen we echter daar naar toe reden moest Renske overgeven in de auto. Ze wilde echter wel heel graag naar de Dutch Club. Dus eerst even lekker onder de douche geweest, en toen toch maar lekker naar buiten. We hebben heerlijk genoten van het weer. Het is zo'n verademing dat het koeler begint te worden!

Inmiddels stromen hier de koeien binnen, morgen is het zover. Gisteren zagen we zelfs een bus waarbij het hele dak vol stond met geiten.


fijne zondag!

liefs Suus











Geen opmerkingen:

Een reactie posten